skip to Main Content

Tekintse meg a Salvagnini újdonságait a 2018-as EuroBLECH-en

Idén 25. alkalommal kerül megrendezésre a lemeztechnológia legjelentősebb expója, az EuroBLECH, melyen az innovatív szerszámgépeiről és megoldásairól ismert olasz vállalat, a Salvagnini is bemutatja legújabb fejlesztéseit.

Túllendülve az Ipar 4.0 trendjein, a Salvagnini Közösségi Ipar címszó alatt halad tovább a lemeztechnológiai innováció útján. Az új koncepció intelligens, automatizált, hatékony folyamatok kombinációját jelenti, maradékok és selejtek nélkül, tökéletes egyensúlyban, összekapcsolva cégen belül és azon kívül, szem előtt tartva az emberiség és környezetének jövőjét.

Az olasz vállalat ennek fényében számos újdonsággal készül az idei kiállításra.

Világpremierek az EuroBLECH-en

  • S1

S1

Vadonatúj stanc-lézer kombigép, többszerszámos fejjel, masszív MATRIX Tools szerszámokkal és ikermanipulátorral felszerelve.

  • B3 AU-TO

B3

Az automatizált megoldásokkal ellátott hajlítógép a teljesen új AU-TO automata szerszámcserélővel ellátva, mely akár 18 méternyi szerszám kezelésére alkalmas!

  • L5 + LTWS

L5

Dinamikus lézergép egy új pályagörbe tervezővel és az új, egy tornyos LTWS lemeztároló toronnyal összekapcsolva, valamint új szortírozóval felszerelve.

  • FMS S4+P4

FMS

Új intelligencia által vezérelt, rugalmas gyártósor a termelékenység és beágyazhatóság érdekében.

  • FMC FLEXCELL

FMC

Gyártócella, P2L-2120 adaptív panelhajlítóval, amely akár 203 mm-es magasságig és 2180 mm-es hosszig képes hajlítani, továbbá egy B3 AU-TO hagyományos élhajlító kombója, bármilyen hajlítási megoldásra, teljesen automatán.

A Salvagnini saját applikációjával, a Salvagnini GATE-tel a kiállítást élőben is nyomon követhetik, a beépített AR funkcióval pedig számos érdekes információt kaphatnak a helyszínen. Az alkalmazás Android és iOS rendszerű készülékekre egyaránt elérhető!

A Salvagnini standját a 11-es csarnok, D94-es standján találja meg!

Jegyekért való regisztrációhoz keressék Horváth Miklóst, az SHM Consulting Kft. ügyvezetőjét, a következő elérhetőségek valamelyikén: miklos.horvath@salvagninigroup.com | +36 30 389 4054

SHM

Back To Top