skip to Main Content

Csúcsminőségű tekercslefejtő rendszerek a TOMAC TOPTRAN-tól

A TOMAC Toptran Machinery Co., Ltd. 1997 óta foglalkozik tekercskezelő rendszerekkel. Több mint 20 éves tapasztalattal a TOMAC a lemez-kezelés kutatására összpontosított, hangsúlyt fektetve a tekercs feszességének szabályozására, vágására és hasítására. A TOMAC az ázsiai-csendes-óceáni térségben a tekercsfeldolgozó sorok legnagyobb gyártója lett.

Toptran sok éves tapasztalatával, mára a csúcstechnológiás tekercselő gépek globális úttörőjének számít. Technológiai és innovációs szerepüknek köszönhetően pedig egyben a világ egyik legnagyobb gyártójává nőttek a területen. Annak érdekében, hogy a legjobb minőségű gépeket helyszíni szervizelési képességgel biztosítsák, multinacionális szervizcsapataik képesek helyi szervizterveket nyújtani ügyfeleiknek, ezzel is biztosítva a gépek rövid időn belül történő precíz beállítását.

Az innováció és az ügyfelek elégedettségének elérése érdekében műszaki információt cserélnek ügyfeleikkel, együttműködnek a világ vezető egyetemeivel és nagy összegeket fektetnek K+F projektekbe, ezzel is bebiztosítva vezető szerepüket és ügyfeleik jövőbeli sikereit.

Présadagoló és tekercselő rendszerek

A tekercselés és présadagolás nagyon hosszú múltra tekint vissza a vállalat műszaki életében. A japán és az európai technológia kombinálásával, a hagyományos, mechanikus görgős adagolás terén szerzett tapasztalatuknak és szaktudásuknak köszönhetően ma már az automatikus tekercsbetöltéssel és -befűzéssel felszerelt precíziós szervóvezérelt adagolásnak is szakértői.

Kínálatukban megtalálhatók az alap 2-az-1-ben megoldások lecsévélővel és külön adagolóval ellátott egyengetővel, valamint a 3-az-1-ben kompakt megoldások, kivágósorokkal és finomkivágó sorokkal.

Berendezéseik számos iparág számára jelenthetnek ideális megoldást, az autóipartól kezdve az építőiparon át a repülőiparig.

Hosszra vágó rendszerek

Hosszra vágó és vágó-simító gyártósoraik a legfejlettebb európai műszaki megoldásokat kínálják. Különböző anyagok és fémlemezek széles skáláját dolgozzák fel – beleértve a rozsdamentes acélt, alumíniumot, a melegen és hidegen hengerelt, valamint felületkezelt tekercseket egyaránt. Világelső vezérlőrendszerüknek köszönhetően energiavisszatöltést biztosítanak a soron belüli többi komponens számára is.

A gyárótsorok szinkron vezérlése érdekében a vállalat multi-szervó vezérlőtengelyt használ, a nagy termelékenységet pedig a dupla hasítófejek biztosítják.

Hasító sorok

Polírozó sorok

SHM

Back To Top