skip to Main Content

Nagyszerű pályázati lehetőség KKV-k számára

Hamarosan újra kiírásra kerül a GINOP 1.2.7-17 Gyors növekedésű (gazella) vállalkozások komplex fejlesztéseinek támogatása pályázat, melyben mikro-, kis- és középvállalkozások pályázhatnak eszközbeszerzésre, megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazására, infrastrukturális és ingatlan beruházásra, valamint információs technológia fejlesztésére.

A támogatás várható intenzitása nagyságrendileg 50%-os, a támogatás összege legfeljebb 300-400 M Ft.

Az előreláthatólag május, június folyamán megjelenő pályázat akár egy az egyben gépbeszerzésre fordítható támogatást biztosít, és érdemes időben felkészülni rá, hiszen egy népszerű kiírás újranyitásáról van szó.

A PM_KKVESZKOZ_2018 kódszámú pályázat a mikro- kis- és középvállalkozások eszközberuházásait támogatja. A pályázat keretein belül kisléptékű fejlesztésre 10-60 M Ft, nagyléptékű fejlesztésre 60-300 M Ft összeg nyerhető el, maximum 55%-os támogatási intenzitás mellett. A pályázatot Pest megyei székhelyű vállalkozások nyújthatják be.

Miben segíthet Önnek az SHM Consulting?

Az SHM Consulting többek között olyan nagy múltú gyárak közvetlen magyarországi képviseletét látja el, mint a Salvagnini, a COSTA Levigatrici vagy a ZANI. Amennyiben felületmegmunkálási folyamataihoz innovatív megoldást keres, vagy új technológiával bővítené már meglévő gépparkját, forduljon hozzánk bizalommal!

BIKO profil- és lemezhengerítő gépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

COSTA nedves és száraz sorjátlanítók

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

GALDABINI anyagvizsgáló-, egyengető- és hidraulikus présgépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

NORDA integrált, automatizált fémformázó szerszámgépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SALVAGNINI flexibilis lemezmegmunkáló gépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SANGIACOMO excenteres mechanikus présgépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SERVO PRESSE tekercselt alapanyagok kezelésére szolgáló berendezések

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

ZANI mechanikus présgépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SHM

Back To Top