skip to Main Content

Az SHM Consulting újdonságai a 2019-es MACH-TECH-en

Az SHM Consulting várható idei újdonságairól kérdezte a vállalatot a CNCMedia szerkesztősége. A rövid interjút az alábbiakban olvashatják:

 

CNCMedia: Milyen eredményeket vártok az idei MACH-TECH-en való részvéttől?

Horváth Miklós:Mint minden évben, elsősorban a partnereink tekintetében, a MACH-TECH egy biztos találkozási pont. Több pályázati kiírásra is lehet számítani május hónapban, így biztosak vagyunk abban, hogy sok új potenciális ügyfél fogja meglátogatni a standunkat, hogy megismerje azon új technológiákat, melyekkel automatizálhatják a gyártási folyamatukat, elsősorban a lemezmegmunkálás terén.

CNCMedia: Milyen újdonságok bemutatására/bejelentésére készülnek a kiállításon?

H.M.:Salvagnini Italia több újdonsággal is előrukkolt a 2019-es évre. Megjelentek az 5. generációs fiber lézervágó gépek, az új S1 stancológép, mely kombi-stanc gépként is elérhető, valamint az új, még gyorsabb és speciálisabb megmunkálásokra képes panelhajlítók.

COSTA Levigatrici a CNC vezérelt csiszoló, sorjátlanító, valamint “finiselő” gépeit mutatja be az idei évben.

CNCMedia: Ezek közül mivel találkozhatnak a látogatók az idei MACH-TECH-en?

H.M.: Kiállításra kerül a Salvagnini új P1-es típusú panelhajlító gépe, mely flexibilis gyártó cellában is megállja a helyét Ipar 4.0 gyártó környezetben, valamint a Costa Levigatrici új MD5 CVC 1350 CNC vezérelt sorjátlanító berendezése, elsősorban finomlemezek megmunkálására.

 

2019-ben ismét megnyitja kapuit a gépipar fellegvára, melynek célja összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

MACH-TECH és az IPAR NAPJAI szakkiállítások együttese egy időben, egy helyen ad lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte összes ágazatát, a gépgyártástól, a hegesztéstechnikán, automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

SHM

Back To Top