skip to Main Content

Költségmegtakarítás a tüsketisztító kisgép használatával

Csere helyett tisztítás!

Felhasználói visszajelzések:

” A gépet több mint egy éve használjuk gond nélkül. Teljesen vegyes anyagvastagságot vágunk Lv1-Lv20-ig, elég vastag ömledék rakódik le a lézergép rácsaira. Heti rendszerességgel tisztítjuk a tüskéket, élettartamuk sokszorosa ezáltal (minimum négy- ötszörös). Összességében egy siker sztori, kidolgozza az árát”

“A tüsketisztító gép hatékonyan működik és nagyban megkönnyíti és gyorsítja is a tüskék tisztítását. Könnyen kezelhető és megbízhatóan működik, a marófejek extra jól bírják a terhelést, jó beruházás volt többszörösen megérte”

“Régebben gyakran cseréltük a lézergép asztal elemeit, amióta használjuk a tüsketisztító kisgépet rengeteg alapanyagot és munkaidőt takarítottunk már meg. Csere helyett megtisztítjuk, így minden hét nyereség...”

“A nem megfelelő lamellák és a tisztítás hiánya rossz vágási minőséget okoz, emellett a lamellák cseréje a mi gépünkön több mint egy műszakot vesz igénybe. Amióta használjuk a gépet jelentős gépidőt spóroltunk meg, így hatékonyabbak vagyunk és még alapanyagot sem kell a lamellák vágására feleslegesen elhasználni

A lézervágó berendezések asztalán a salakanyag vastag felrakódása miatt az alapanyag a vágási minőség már nem lesz tökéletes és visszaverődések jelentkezhetnek a lemez alján, megnő a  rozsdafoltok kialakulásának veszélye. Erre kínál nagyszerű megoldást az SHM Consulting kínálatában elérhető Slat Easy Cleaner kisgép, amivel alaposan eltávolítható az asztalok tüskéin felgyülemlett salakanyag, így jelentősen meghosszabbítható a munkaasztal élettartama.

Az asztal elemek azonnali cseréje helyett az alkalmazott professzionális tisztítási folyamat nemcsak a költségek terén jelent megtakarítást – hanem a gyártásból kieső időt is nagymértékben csökkenti. A megtisztított tartólécek stabil munkafolyamatot biztosítanak a lézervágás során, ezzel megelőzhető a rossz alapanyafelfekvésből származó gyártási selejtek képződése.

A Slat Easy Cleaner kisgép működése

A CO2, fiber- és plazmavágó berendezéseken is alkalmazható Slat Easy Cleaner kisgép. Az asztalra történő felhelyezést követően a tisztítógép kerekeken halad előre, kizárólag az éppen tisztítandó rácsra fekszik fel, a stabilitását pedig a kerekek felett elhelyezkedő lemez biztosítja. A gép a kialakításának köszönhetően könnyedén áthelyezhető az egyik rácsról a másikra.

A pneumatikus vontatás miatt a Slat Easy Cleaner kisgép könnyen, kényelmesen kezelhető. Segítségével különösebb erőfeszítés nélkül, kevesebb mint 10 perc alatt meg lehet tisztítani egy teljes vágóasztalt. A gépben lévő forgó tisztító szerszám kiemelkedő élettartama akár 20.000 méter asztalelem megtisztítását teszi lehetővé.

A megoldás további előnye a kompakt méretből és a kerekeken gördülő – hordozható kivitelből adódó mobilitás, ami különösen olyan üzemekben jelent nagy előnyt, ahol több lézervágó berendezéssel dolgoznak.

SHM

Back To Top