skip to Main Content

Salvagnini Nyílt Nap Olaszországban

2024. február 29-én nyílt napot szervez olaszországi bemutatótermébe a Salvagnini Italia S.p.A. A kiállításon számos él- és panelhajlító sorakozik fel, valamint az új L3 6020 lézervágó is bemutatásra kerül.

Az SHM Consulting Kft. ezúton szeretné meghívni Önöket a Salvagnini Italia S.p.A. olaszországi bemutatótermében rendezett nyílt napra, melyre 2024. február 29-én kerül sor.

A rendezvényen megtekinthetők lesznek a vállalat él- és panelhajlítói, lézervágói, egy S4 -P4 teljes gyártósor, valamint az új P-Robottal felszerelt P1 panelhajlító, valamint az új L3 6020 lézervágó automatikus berakodással – kirakodással és válogatással.

Részletes programért, valamint jelentkezési szándékával kapcsolatban legkésőbb február 13-ig keresse az SHM Consulting Kft.-t az alábbi elérhetőségek egyikén!

Tel.: +36 30 389 4054
E-mail: miklos.horvath@shmconsulting.hu

A kiállításon bemutatásra kerülő termékek:

P1 panelhajlító + P-Robot

Az innovatív és termelékeny P1 egy elektromos hajtású, mindössze 3 kW fogyasztású, kompakt panelhajlító, ami szabadalmaztatott kinemaitkájának köszönhetően kevesebb, mint 2 másodperc alatt végez el egy hajlítást. A gép nem igényel kézi beavatkozást a hajlítási ciklus alatt, így a gépkezelőnek csak az a feladata, hogy be- és kirakodja a lemezeket.

A gép az új P-Robottal felszerelve lesz megtekinthető, ami egy könnyen programozható és könnyen használható automatizációs megoldás. A robot képes R2R (robot-robot), R2H (robot-és-ember) és H2R (ember és robot) üzemmódban is dolgozni, maximalizálva a rugalmasságot és a termelékenységet, miközben javítja a hatékonyságot és csökkenti a munkaerőköltségeket.

S4 + P4 teljes gyártósor

Az S4+P4 gyártósor tökéletes választás az úttörő gyártók számára, hiszen a megoldással a lemezek a legkülönfélébb termékekké munkálhatók, kezelői beavatkozás nélkül. Az S4 Kombinált stanc és lézervágó élvonalbeli megoldás: maximális szabadságot biztosít a formázás és az alkatrészgeometriák terén, a többpréses fejnek és a kétkocsis manipulátornak köszönhetően pedig csökkenti a ciklusidőt. Az új TML derékszögű koordinátarendszerű robot szolgálja ki a P4 panelhajlítót, amely 254 mm magasságig hajlít, hogy minden gyártási igényt kielégítsen. A P4 alapvetően ötvözi a termelékenységet az automatikus hajlítási és kiszolgálási ciklusokkal, valamint a rugalmasságot az univerzális hajlítószerszámokkal.

L3 és L5 lézervágó gépek

A Salvagnini lézergépei termelékeny, sokoldalú megoldást kínálnak felhasználóiknak, alacsony fogyasztás és költségek mellett. Az L3 és L5 “repülőgép” struktúrája rendkívüli stabilitást és ergonómiát, ezáltal gyors, precíz pozícionálást és hozzáférhetőséget kölcsönöz a gépeknek. A berendezések egyetlen optikai fejjel vannak felszerelve, amely magas minőséget biztosít, minden elérhető vastagságban. A jövőbiztos tervezésnek hála pedig a gépek a folyamatosan változó gyártói trendeknek megfelelően, számos különböző automatizációs eszközzel felszerelhetők.

B3.AUTO

Az automatikus beállítás és a szerszámcsere a B3.AU-TO élhajlító két legnyilvánvalóbb erőssége. Az elektromos és hidraulikus rendszereket mindkettő jellemzőit és előnyeit ismerve tervezték. A tételmennyiségtől, a hajlítandó formáktól és a kezelők ismeretétől függően a B3.AU-TO jelentősen növeli az élhajlító rendelkezésre állását, autonómiáját és rugalmasságát. Az új OPS-B3 szoftver optimalizálja a hajlítási szekvenciákat és csökkenti a beállítási időt.

Tekintse meg az alábbi videót az SHM Consulting-tól, amiben egyebek mellett a Salvagnini EuroBLECH-en bemutatott újdonságairól is informálódhat!

Kiemelt termékek az SHM Consulting Kft. kínálatából:

SALVAGNINI B3 ÉLHAJLÍTÓ
AIDA DSF-C1-A SZERVO PRÉSGÉP
SALVAGNINI L3 FIBER LÉZERVÁGÓ
COSTA MD4 SORJÁTLANÍTÓ

A képekre kattintva megtekintheti a teljes kínálatot!

Vegyen részt Ön is a Salvagnini nyílt napján és tapasztalja meg testközelből a lemezmegmunkálás nagyszerűségeit!

SHM

Back To Top