skip to Main Content

OMAX vízsugaras gépek mostantól az SHM Consulting kínálatában

Az OMAX Corporation gépeivel jelentősen megváltoztatta a vízsugaras vágás technológiáját és piacát, melyek egyszerű megmunkálást és folyamatokat tesznek lehetővé. Az OMAX gépei mostantól Magyarországon az SHM Consulting kínálatában érhetőek el.

Az 1993-ban alapított OMAX Corporation forradalmi fejlesztéseket hajtott végre a vízsugaras megmunkálás terén, amivel a folyamatot pontosabbá, megfizethetőbbé és könnyebben használhatóvá tette. A cég mára világszerte az abrazív vízsugaras rendszerek éllovasává vált, lehetővé téve a fejlett technológiáikkal és termékeikkel a nagy pontosságú, bonyolult 3D alkatrészek gyártását.

Az SHM kínálatában 5 széria közül válogathatnak a technológia iránt érdeklődők. Az OptiMAXOMAX és MAXIEM szériák a nagyipari szektort célozzák meg, melyek figyelemre méltó méretű munkaterülettel rendelkeznek, emellett magas színvonalú szoftveres támogatást is kínálnak. A kisebb vállalkozások számára a GlobalMAX gépek kompakt, költséghatékony megoldást nyújtanak a vízsugaras vágáshoz, míg a ProtoMAX berendezés nevéhez hűen ideális a prototípusgyártáshoz olyan helyeken, ahová a nagyobb gépek már nem férnek be, mégis, a vízsugaras vágás technológiája nélkülözhetetlen.

Az OMAX gépmodellek immáron megtalálhatóak az SHM Consulting weboldalán.

SHM

Back To Top