skip to Main Content

Pályázati felhívás

A GINOP 2.1.8-17 kódszámú pályázat a KKV-k versenyképességének növelését támogatja, adaptív technológiai innováció révén. A mikro-, kis- és középvállalkozásoknak tehát ismét lehetőségük nyílik eszközbeszerzésre, illetve szoftverek, gyártási licencek és know-how beszerzésére. A pályázat keretein belül 5-30 M Ft összeg nyerhető el, 50%-os támogatási intenzitás mellett. A pályázat Budapest és Pest megyén kívüli megvalósítási helyszínnel nyújtható be.

Miben segíthet Önnek az SHM Consulting?

Az SHM Consulting többek között olyan nagy múltú gyárak közvetlen magyarországi képviseletét látja el, mint a COSTA Levigatrici. Amennyiben felületmegmunkálási folyamataihoz innovatív megoldást keres, vagy új technológiával bővítené már meglévő gépparkját, forduljon hozzánk bizalommal!

A COSTA-ról

A COSTA szerszámgépei a legmodernebb technológiákat képviselik a felület megmunkálásban. Gépeik képesek mind a láng-, plazma-, lézervágás, vagy stancolás során keletkező sorja, reve eltávolítására, vágási élek lekerekítésére, furatok, lyukak megmunkálására, továbbá a lemezfelületek csiszolására, texturalására, polírozására.

 

MD száraz sorjátlanító és csiszoló gépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

MD száraz sorjátlanítók

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

 

WD nagy termelékenységű, nedves megmunkálógépek

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

SHM

Back To Top